Μέρα κυκλοφορίας για το νέο άλμπουμ των Primal Fear και τι πιο λογικό από το να τη συνοδεύσουν με ένα βίντεο μέσα από το Metal Commando!

Hear me calling προέρχεται από το 13ο άλμπουμ του συγκροτήματος που σηματοδοτεί και την επιστροφή της μπάντας στην δισκογραφική Nuclear Blast. Την παραγωγή του “Metal Commando” επιμελήθηκε ο Sinner και τη μίξη ο Jacob Hansen.

“Metal Commando” track listing:
01. I Am Alive
02. Along Came The Devil
03. Halo
04. Hear Me Calling
05. The Lost & The Forgotten
06. My Name Is Fear
07. I Will Be Gone
08. Raise Your Fists
09. Howl Of The Banshee
10. Afterlife
11. Infinity

Bonus CD (limited edition 2-CD digipak)

12. Rising Fear
13. Leave Me Alone
14. Second To None
15. Crucify Me


Leave a Reply

Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester