Το δέκατο τρίτο στούντιο άλμπουμ των PRONG, “State Of Emergency”, θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου μέσω της Steamhammer/SPV. Το επίσημο μουσικό βίντεο για το τρίτο single του LP, “The Descent”, μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Το κομμάτι είναι ένα τέλειο μείγμα αυτής της συνταγής punk, metal και thrash που αποτελεί τον χαρακτηριστικό ήχο των PRONG και δείχνει ότι ο Tommy Victor και τα παιδιά είναι προετοιμασμένοι και έτοιμοι να σκίσουν μερικά πρόσωπα με το “State Of Emergency“. Ο Victor σχολιάζει: “Ο Tommy Tommy είναι ο πρώτος που θα καταφέρει να βγάλει το τραγούδι από το δίσκο: “‘The Descent’ έχει μια αφήγηση της απομόνωσης, της σύγχυσης και της απελπισίας λόγω της παρέμβασης των μέσων μαζικής ενημέρωσης”.

Η κερδισμένη εμπειρία του να έχει καθίσει στην πρώτη γραμμή της heavy metal σκηνής στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο για πολλές δεκαετίες τώρα, έχει δώσει στον frontman Tommy Victor και την μπάντα την προνοητικότητα να ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι, και να και να συνεχίσουν να βγάζουν αυτή την άψογη συνταγή από punk, metal, post-punk noise, doom, blues και thrash που συνθέτει τον ήχο των PRONG.

Το “State Of Emergency” είναι ένα οργισμένο ταμπλό επιθετικότητας της Ανατολικής Ακτής, περιβαλλόμενο από αυτόν τον κλασικό ήχο των PRONG που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

“State Of Emergency” track listing:

01. The Descent
02. State Of Emergency
03. Breaking Point
04. Non-Existence
05. Light Turns Black
06. Who Told Me
07. Obeisance
08. Disconnected
09. Compliant
10. Back (NYC)
11. Working Man (RUSH Cover)

English Version Below

PRONG‘s thirteenth studio album, “State Of Emergency”, will arrive on October 6 via Steamhammer/SPV. The official music video for the LP’s third single, “The Descent”, can be seen below.

The track is a perfect blend of that impeccable recipe of punk, metal and thrash that makes up PRONG‘s signature sound, and shows Tommy Victor and the boys are primed and ready to tear some faces off with “State Of Emergency”.

Victor comments: “‘The Descent’ has a narrative of isolation, confusion, and hopelessness due to the intervention of media.”

The earned experience of having sat at the forefront of the heavy metal scene in the U.S. and around the world for many decades now has given frontman Tommy Victor and the band the foresight to know what’s ahead, and to and to keep churning out that impeccable recipe of punk, metal, post-punk noise, doom, blues and thrash that makes up PRONG‘s sound.

“State Of Emergency” is a furious tableau of East Coast aggression, enveloped in that classic PRONG sound that never goes out of style.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.