Πρώτο δείγμα της συνεργασίας Russell Allen (SYMPHONY X, ADRENALINE MOB) και Anette Olzon (THE DARK ELEMENT, ex-NIGHTWISH)

Το άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο Worlds Apart” 6 Μαρτίου από την Frontiers Music Srl ενώ η συνεργασία ονομάζεται απλά ALLEN/OLZON. Παρακάτω μπορούμε να ακούσουμε το ομότιτλο.

“Worlds Apart” track listing:

01. Never Die
02. Worlds Apart
03. I’ll Never Leave You
04. What If I Live
05. Lost Soul
06. No Sign Of Life
07. One More Chance
08. My Enemy
09. Who You Really Are
10. Cold Inside
11. Who’s Gonna Stop Me Now

Οι μουσικοί που ηχογράφησαν:

Vocals – Russell Allen, Anette Olzon
Guitars, bass and keyboards – Magnus Karlsson
Drums – Anders Köllerfors

Hosted By & DEVOQ Technology | powered by Jester
%d bloggers like this: