ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΟΙ MACHINE HEAD ΛΟΓΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Αναβάλλεται η συναυλία των MACHINE HEAD στη χώρα μας ως μέρος της περιοδείας τους.

Το συγκρότημα ανέβαλλε το δεύτερο μέρος της Ευρωπαϊκής περιοδείας που είχε προγραμματίσει ως μέρος της 25ης επετείου από την κυκλοφορία του “Burn My Eyes“, εξαιτίας της ταχύτατης διάδοσης του κορονοϊού. Η διοργανώτρια εταιρεία Music Box των συναυλιών στην Ελλάδα ανάρτησε στη σχετική εκδήλωση στο facebook: “Οι συναυλίες των Machine Head που ήταν προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Μάιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναβάλλονται. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η περιοδεία ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει από την Zaragoza, της Ισπανίας στις 19 Απριλίου, θα συνέχιζε σε Πορτογαλλία, Ανατολική Ευρώπη (βλέπε και Ελληνικές εμφανίσεις), Ρωσία, Σκανδιναβία και θα ολοκληρωνόταν στην Μεγάλη Βρετανία με μια συναυλία στο Birgmingham στο Academy στις 6 Ιουνίου.

Μέχρι τώρα έχουν αναβάλλει ή ακυρώσει τις περιοδείες τους αρκετά συγκροτήματα ανάμεσά τους και οι PEARL JAM, SLIPKNOT, SONS OF APOLLO, LACUNA COIL και TRIVIUM.

Σήμερα ανακηρύχθηκε από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας ως πανδημία οπότε αναμένεται να δούμε τι επιπτώσεις θα έχει αυτό γενικότερα στην καθημερινότητά μας και όχι μόνο στην συναυλιακή μας ζωή.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.