ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ WOLFHEART Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΖΗΣ

Ο Βαγγέλης Καρζής είναι ο νέος κιθαρίστας των Wolfheart!

Όπως αναφέρει η μπάντα στην ανακοίνωσή της: «Μετά από μια πολύ σύντομη έρευνα είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε ότι ο Έλληνας θεός της κιθάρας VAGELISS KARZIS είναι και επίσημα μέλος της μπάντας ως νέος lead guitarist! Πρόσφατα ολοκληρώσαμε την ηχογράφηση του 5ου επερχόμενου άλμπουμ WOLVES OF KARELIA, στο οποίο συμμετέχει ήδη! Ο Βαγγέλης είναι γνωστός ήδη από την θητεία του στο συγκρότημα των Rotting Christ αλλά και για το συγκρότημα του Full House Brew Crew.

Ο Tuomas σχολιάζει: “Μετά την αποχώρηση του Mika ο πήχης ήταν πολύ ψηλά και ήταν πραγματική πρόκληση να τον αντικαταστήσουμε. Το να είσαι ισάξιος με ένα από τους μεγαλύτερους Βόρειους πολεμιστές είναι δύσκολο για αυτό ψάξαμε σε μια διαφορετική γενιά πολεμιστών και μόνο ένα αληθινό Σπαρτιάτικο «τέρας» ήταν αρκετά δυνατό! Έχουμε παίξει ήδη ντουζίνες από συναυλίες με τον Vageliss και τώρα τον καλωσορίζουμε ως μέλος της αγέλης!”

Σχολιάζει ο Vageliss: “Είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέρος αυτού το Βόρειου, viking πνεύματος συγκρότημα με αυτούς τους απίστευτους μουσικούς και είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε κάθε μέρος που θα πατήσουμε “

Ο Vageliss είναι endorsed από την ESP/LTD. Προπαραγγείλετε το WOLVES OF KARELIA εδώ https://smarturl.it/WolvesOfKarelia

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.