ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ FULL HOUSE BREW CREW ΜΕ BARE KNUCLES

Με «γυμνά χέρια» είναι έτοιμοι να μας πάρουν τα αυτιά οι groove metal heavyweights Full House Brew Crew όπως μόλις ανακοίνωσε η δισκογραφική τους!

Ενώ πριν από λίγες μέρες μας teaseάραν με φωτογραφίες από τα γυρίσματα του πρώτου βίντεο από την επερχόμενη δουλειά τους, σήμερα με το δελτίο τύπου που μόλις λάβαμε ενημερωθήκαμε ότι 27 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το νέο τους άλμπουμ με τίτλο“Bare Knuckle”!

Με ήχο που ξεχειλίζει από Αμερικάνικα groove metal riffs, πιασάρικα ρεφραίν και hooks αλλά και ραδιοφωνικά κομμάτια το “Bare Knuckle” φλεξάρει και σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση στο είδος! Σε αυτό το άλμπουμ όπως περιγράφουν οι Full House Brew Crew αποφάσισαν να κάνουν τον ήχο τους μελωδικότερο και πιο βαρύ – αν είναι αυτό δυνατό για τους οδοστρωτήρες – από το “Me Against You” του 2018.

Την παραγωγή του “Bare Knuckle” επιμελήθηκαν οι Full House Brew Crew και ο Hector. D στα HD factory. Το artwork layout και το illustration design έγινε από το Manster Design , ενώ το Artwork της φωτογράφησης επιμελήθηκε ο Panagiotis Tsalavretas.

Το “Bare Knuckle” θα κυκλοφορήσει από την ROARRock of Angels Records, σε φυσικές και ψηφιακές κόπιες 27 Νοεμβρίου 2020.

TRACK LIST:  
01. Cult Of Misery
02. Unforgiving Land
03. Bare Knuckle
04. Servant Of Despair
05. Buried Hope
06. Black Flag
07. Nail In You
08. Breaking New Ground
09. Shuffled Deck
10. Draw From The Bottom

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.