ΟΙ METALLICA ΣΤΟ SHOW ΤΟΥ HOWARD STERN

Την Τετάρτη 12 Αυγούστου οι METALLICA θα είναι guest στο “The Howard Stern Show”.

Το συγκρότημα ανακοίνωσε την εμφάνισή του στο ιστορικό talk show που βγαίνει στον αέρα από το  SiriusXM satellite radio λίγες ώρες πριν. Έγραψαν: “Ο καλός μας φίλος και πολύ θερμός υποστηρικτής των METALLICA, Howard Stern μας κάλεσε να πραγματοποιήσουμε μια virtual επίσκεψη στο show του την Τετάρτη 12 Αυγούστου. Πρόκειται για ακόμη μια πρωτόγνωρη εμπειρία μέσα σε αυτή την πολύ παράξενη χρονιά καθώς θα είμαστε στην Βόρεια Καλιφόρνια στο «αρχηγείο» μας και θα μιλάμε με τον Howard ο οποίος θα βγαίνει στον αέρα από το στούντιο του σπιτιού του. Συντονιστείτε για πολύ κουβέντα και λίγο πρωινό metal! Ακούστε στο @SiriusXM Channel 100 και από την εφαρμογή SiriusXM.”

Η τελευταία φορά που η μπάντα είχε εμφανιστεί ζωντανά στην εκπομπή “The Howard Stern Show” ήταν το 2016 2 μήνες πριν την κυκλοφορία του, “Hardwired…To Self-Destruct”.

Επιπλέον σήμερα οι METALLICA επιβεβαίωσαν την επιστροφή τους στη σκηνή μιας και θα είναι η πρώτη ροκ μπάντα που θα εμφανιστεί στα Encore Drive-In Nights series, με πλήρες σετ, στις 29 Αυγούστου και θα προβληθεί σε εκατοντάδες drive-in στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Το show θα κινηματογραφηθεί αποκλειστικά για την σειρά προβολών Encore Drive-In Nights Series σε μια τοποθεσία κοντά στη βάση της μπάντας στη Νότια Καλιφόρνια και θα μονταριστεί και θα μιξαριστεί από τη βραβευμένη ομάδα παραγωγής τους με τα υψηλότερα στάνταρ. Η συναυλία θα είναι η πρώτη του συγκροτήματος εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και θα έχει υλικό από όλη τη δισκογραφία τους.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.