ΟΙ SLIPKNOT ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ

Όπως αποκάλυψε ο Clown των Slipknot η μπάντα δουλεύει πάνω σε νέο υλικό αλλά χωρίς πίεση.

Πέρσι οι Slipknot κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό και πολύ εμπορικό 6ο τους άλμπουμ We Are Not Your Kind και από ότι φαίνεται δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για την επόμενη κυκλοφορία τους.  

Μιλώντας στον Murphy Quint (επικεφαλής της απόσταξης του αποστακτηρίου Cedar Ridge Distillery, που έφτιαξε το ουίσκι των Slipknot Iowa No.9), ο ‘Knot mastermind Clown αποκάλυψε ότι η μπάντα αξιοποιεί αυτή την περίοδο που δεν περιοδεύουν για να δουλέψουν πάνω σε νέα μουσική χωρίς την πίεση ότι επιβάλλεται να το κάνουν.

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά ενδιαφέρουσα,” είπε ο Clown, δίπλα στον V-Man και New Guy. “Αξιοποιούμε το χρόνο για να γράψουμε νέα μουσική. Οπότε για όλη την περασμένη εβδομάδα, απλά περνάμε καλά, τρώμε και γράφουμε καλή μουσική. Οπότε ουσιαστικά περνάμε καλά. Αφού όλοι μας έχουμε πάρει αρκετό χρόνο εκτός ενεργού δράσης, σκεφτήκαμε να χρησιμοποιήσουμε το χρόνο με το να βρεθούμε και να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα, δηλαδή να γράψουμε μουσική. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει καμία πίεση. Γιατί δεν επιβάλλεται. Το κάνουμε απλά επειδή θέλουμε. Και είναι πραγματική ευλογία γιατί η βαρεμάρα μπορεί να σε τρελάνει. Και ξέρω ότι όλοι μας σε όλο τον κόσμο παραλογιζόμαστε , οπότε είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε να είμαστε μαζί και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=_rsR03D0geU&feature=youtu.be

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.