ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΛΕΕΙ Ο ADRIAN SMITH

Στην διάρκεια εμφάνισής του στο “The Thinking Tackle Podcast”, ο κιθαρίστας των IRON MAIDEN Adrian Smith μίλησε για το πως διαχειρίζεται το βαρύ από άποψης περιοδειών πρόγραμμα της μπάντας και την πίεση της συναυλίας κάθε μέρα.

“Ήταν πιο έντονο στη δεκαετία του 80, γιατί πιστεύω όταν ήμασταν νεότεροι, δεν ξέραμε πως να διαχειριστούμε τα πράγματα,” είπε (δείτε το βίντεο παρακάτω). “Ήμουν στη δεκαετία των 20 όταν μπήκα στη μπάντα, δηλαδή ακόμη παιδί. Και δεν ήμουν ένας από τους πιο ώριμους 24χρονους. Βγαίναμε σε περιοδεία, και κάναμε όλες αυτές τις συναυλίες. Έχεις κάποιες συγκεκριμένες υποχρεώσεις, ειδικά όταν αρχίσεις να είσαι headline. Δεν μπορείς να κάνεις πλάκα, να ξενυχτάς ή να συμπεριφέρεσαι άσχημα. Παίξαμε με κάποιες μεγάλες μπάντες,” συνέχισε. “Για αυτούς που γνωρίζουν, ο Michael Schenker και ο Yngwie Malmsteen άνοιγαν για τους MAIDEN. Εγώ μεγάλωσα ακούγοντας αυτούς τους τύπους, και τότε άνοιγαν για εμάς. Αυτό σε βάζει σε σκέψεις. Αρχίζεις να εξετάζεις τον εαυτό σου ίσως λίγο περισσότερο από ότι θα περίμενες. Και το ένα έφερε το άλλο. Αλλά όταν είσαι νέος, το τολμάς. Και πρέπει να αφιερώσεις τον εαυτό σου σε ένα στόχο αν θέλεις να καταφέρεις να αφήσεις το στίγμα σου.”

Ο Adrian φημολογείται ότι έχει συνεργαστεί με τον κιθαρίστα και τραγουδιστή των THE WINERY DOGS Richie Kotzen για ένα νέο άλμπουμ που θα βγει το 2021, ενώ αυτό τον καιρό κάνει την προώθηση του βιβλίου του “Monsters Of River & Rock”, που κυκλοφόρησε 3 Σεπτέμβρη από την Virgin Books.

https://youtu.be/iOUbl2q9F2U

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.