ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση λιγότερο από το 50% των Αμερικανών θα πάει σε συναυλία, αθλητικό αγώνα, κινηματογράφο ή θεματικό πάρκο πριν ανακαλυφθεί εμβόλιο και είναι διαθέσιμη η θεραπεία για τον covid 19!

Η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του πρακτορείου Reuters/Ipsos και δημοσιεύτηκε την Τρίτη έδειξε ότι μόλις το 27% των ερωτηθέντων θα πήγαιναν σε συναυλία, θέατρο ή κινηματογράφο όταν ανοίξουν ξανά. Το 32% είπε οτι θα περιμένει ένα εμβόλιο πριν ξαναμπει σε τέτοιο κλειστό χώρο ενώ το 55% των Αμερικάνών θεωρεί οτι τέτοιες εκδηλώσεις δεν πρέπει να ξαναγίνουν πριν βρεθεί το εμβόλιο.

Η δημοσκόπηση διεξήχθει σε δείγμα 4.429 ενήλικων αμερικανών στην οποία ρωτήθηκαν και για το κατα πόσο παρακολουθούσαν στο παρελθόν αθλητικά γεγονότα και συναυλίες. Σύμφωνα με το Center For Disease Control And Prevention, (CDC και όχι ACDC όπως έχει γίνει συχνά σαρδάμ) μεγάλα events και μαζικές συγκεντρώσεις μπορούν να συνεισφέρουν στη διάδοση του COVID-19 στις ΗΠΑ μέσω των ταξιδιωτών που πηγαίνουν σε αυτά και μπορούν να μεταφέρουν τον ιο σε νέες ομάδες πληθυσμού.  

Share:
Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester
Subscribe to our newsletter !εγγραφείτε για να βλέπετε πρώτοι τα νέα, να ενημερώνεστε για τις εκπομπές κ τους διαγωνισμούς μας.

Αυτό είναι το μοναδικό Newsletter που θέλεις να ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ! Δεν θα σε πρήζουμε χωρίς λόγο και θα φροντίζουμε να μαθαίνεις πρώτα εσύ για τους διαγωνισμούς και τα νέα και τις εκπομπές που ΔΕΝ θέλεις να ΧΑΣΕΙΣ!

This is the one newsletter you WANT to subscribe! We won’t bust your balls for no reason and we’ll make sure you’re the first to know about our contests and the news and radio shows you DON’T want to MISS!

%d bloggers like this: