ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ 2020

Νέα χρονιά και πολλά και ενδιαφέροντα τα  άλμπουμ που περιμένουμε …

Στην αυγή της νέας δεκαετίας αναμένουμε πιθανότατα ένα solo άλμπουμ από τον Corey Taylor και το επόμενο άλμπουμ των Megadeth, με την ελπίδα να ξεπεράσει ο Dave την περιπέτεια της υγείας του.

Με το πρώτο δείγμα να μας έχει ήδη κερδίσει αναμένουμε καινούριο άλμπουμ F8 από τους Τεξανούς Five Finger Death Punch ενώ teaser για το νέο τους άλμπουμ έδωσαν παραμονές πρωτοχρονιάς και οι Lamb Of God. Όχι κανείς δεν κατάλαβε τίποτα από το teaser!

Ο Ordinary Man του Ozzy έρχεται μέσα στο 2020 και τα δείγματα έχουν ήδη ανεβάσει τις προσδοκίες πολύ ψηλά.

Το πρώτο άλμπουμ τους στη νέα τους δισκογραφική στέγη Metal Brigade ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν και οι Mystic Prophecy και ήδη από τα πρώτα βίντεο φαίνεται ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα της δισκογραφίας τους αν όχι το καλύτερο!

Το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο Demons & Wizards επίσης δείχνει πολλά υποσχόμενο. Το “ΙΙΙ” θα κυκλοφορήσει 21 Φεβρουαρίου από τη Century Media και αν είναι και το υπόλοιπο σαν το Diabolic μάλλον θα μας αρέσει..

Οι Apocalyptica, με το ‘Cell-O’ επιστρέφουν μετά από 5 χρόνια στις 10 Ιανουαρίου. Άλμπουμ αναμένουμε και από τους Asking Alexandria, χωρίς να ξέρουμε ακόμη λεπτομέρειες. Το 2020 είναι πιθανότατα η χρονιά που θα επιστρέψουν και οι Avatar, και Belphegor. Το νέο άλμπουμ των Body Count, ‘Carnivore’ αναμένεται στις 6 Μαρτίου ενώ νέο άλμπουμ αναμένουμε και από τους Breaking Benjamin, με τον τίτλο ‘Aurora’ και τους Bring Me the Horizon, που ελπίζουμε να είναι καλύτερο από το περσινό ‘amo’. Ο καπετάνιος των Iron Maiden θα κυκλοφορήσει με τους British Lion, το ‘The Burning’ στις 17 Ιανουαρίου, 8 χρόνια μετά την κυκλοφορία του ‘British Lion’ (2012). Το 2020 αναμένεται να είναι η χρονιά και για τους Carcass, το προσωπικό άλμπουμ του Corey Taylor, αλλά και των θρυλικών Deep Purple.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.