Ο JEFF WATERS ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ!

Στον Annihilator την περιοδεία έμαθε ο Waters τραγουδιστής ένα πράμα…

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Tony Webster για το ραδιοφωνικό show “The Metal Command”, ο mainman των ANNIHILATOR Jeff Waters συζήτησε τη δεύτερη περιοδεία του ως τραγουδιστής της μπάντας. Οι ANNIHILATOR – τους οποίους ο Waters έχει χαρακτηρίσει ως ουσιαστικά ένα σόλο project – έχουν δει πολυάριθμους τραγουδιστές να έρχονται και να πάνε, ο πιο πρόσφατος είναι ο Dave Padden, ο οποίος κρατούσε το μικρόφωνο για 11 χρόνια μέχρι την αναχώρησή του το 2015, αφήνοντας τον Waters να παίρνει διστακτικά τον ρόλο του τραγουδιστή.

«Για μένα, πήγα να γίνω τραγουδιστής κοντά στα 20 από το πουθενά και έκανα τρία άλμπουμ [πριν αποφασίσω ότι ήρθε η ώρα να φέρω κάποιον άλλο να τραγουδάει γιατί, ‘Γμστ αυτό. Θέλω να παίξω κιθάρα μόνο », δήλωσε ο Waters (ακούστε το ηχητικό παρακάτω):« Δεν είμαι ο καλύτερος τραγουδιστής, οπότε πήρα έναν καλύτερο τραγουδιστή, είχαμε δύο τραγουδιστές μετά από αυτό. Τότε, όταν έφυγε ο Dave Padden, ο τραγουδιστής μας για 11 χρόνια, ο οποίος επίσης κατέληξε να είναι κιθαρίστας είπα: «Ξέρεις τι; Αντί να ψάχνω για έναν άλλο τραγουδιστή, θα το κάνω. Αλλά αν το κάνω, θα μελετήσω, θα κάνω μερικά μαθήματα. Δεν θα σταματήσω, θα δουλέψω σε αυτό και ας μου πάρει χρόνια για να το κάνω ». Έτσι έκανα αυτό. Κατέληξα να κάνω δύο άλμπουμ που στο στούντιο, δεδομένου ότι είμαι παραγωγός όλων των φωνητικών, ήξερα τι ήθελα να κάνω και πώς , αλλά πραγματικά το να μπορέσεις να παίξεις α και να τραγουδήσεις ζωντανά και να έχεις τη φωνή σου όπως στην πιο πρόσφατη περιοδεία και να είσαι ένας αξιοπρεπής frontman και να τραγουδήσεις εντάξει … κυριολεκτικά ήταν πολύ δύσκολο. Ήμουν ένας «3 στα 10» στην αρχή, στη συνέχεια «4 στα 10» και ένα χρόνο αργότερα, έφτασα στο σημείο όπου τελικά στο νέο δίσκο μπορώ να χτυπήσω το κουμπί της ηχογράφησης και να μην ανησυχώ.”

Συνέχισε: “Τελικά, τα κατάφερα. Σε αυτή ήταν η περιοδεία που μόλις ολοκληρώσαμε, μια περιοδεία δύο μηνών, 42, 43 σόου, ήταν τελικά η ώρα που είπα στον εαυτό μου, τώρα είσαι τραγουδιστής. Και πολλοί από αυτούς που είδαν την περιοδεία μου είπαν το ίδιο. “Hey, μάγκα, είσαι πραγματικά καλύτερος.”

https://soundcloud.com/metalcommand/interview-with-jeff-waters-of-annihilator-12-15-2019

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.