ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ HEADLINERS ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ?

Πριν λίγες μέρες το Louder  ανέβασε ένα άρθρο με τον συντάκτη να διαπιστώνει ότι τα μεγάλα φεστιβάλ έχουν αρχίσει δειλά δειλά, να ανεβάζουν στην κορυφή του billing τους συγκροτήματα όπως οι ARCHITECTS & BRING ME THE HORIZON, οι οποίοι φέτος ήταν headliners στο DOWNLOAD festival. Συγκεκριμένα μίλησε για την άνοδο των ARCHITECTS στο Billing του BLOODSTOCK του 2024 που πέρσι είχαν βρεθεί και οι PARKWAY DRIVE με τεράστια αποδοχή από το κοινό.

Αντίστοιχα στις μπάντες που έχουν επιβεβαιώσει ήδη τη συμμετοχή τους στο SUMMER BREEZE τις επόμενης χρονιάς οι ARCHITECTS έχουν αντίστοιχη θέση με το όνομά τους να φιγουράρει με μεγάλα γράμματα δίπλα σε αυτό των AMON AMARTH.

Ωστόσο δεν γίνεται να αγνοήσουμε το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα συγκροτήματα εκπροσωπούν ένα ήχο αρκετά λιγότερο ακραίο και ειδικά στις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες τους γίνονται όλο και περισσότερο pop παρά metal. Παράλληλα συγκροτήματα όπως οι BE’LAKOR και ARCHSPIRE εμφανίζονται νωρίς και για μικρής διάρκειας σετ και προκαλούν πανικό. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, τα συγκεκριμένα φεστιβάλ BLOODSTOCK & DOWNLOAD έχουν ρισκάρει στο παρελθόν ανεβάζοντας για πρώτη φορά στην κορυφή του billing τους συγκροτήματα όπως οι GOJIRA, MASTODON, AMON AMARTH και SABATON.

Φέτος και στη χώρα μας είδαμε τους BLEED FROM WITHIN να είναι η μπάντα που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, να εμφανίζεται 18.00 μες τον ήλιο και να κερδίζει τις εντυπώσεις ενώ οι θερμοί οπαδοί τους ήταν εκεί για να τους αποθεώσουν. Πρώτη φορά φέτος είδαμε PARKWAY DRIVE στην κορυφή του billing φεστιβαλικής μέρας και το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή των διοργανωτών.

Έφτασε η ώρα της αλλαγής φρουράς; Πόσο μας ενοχλεί όταν οι SABATON παίζουν «πάνω» από τους BLIND GUARDIAN;

 

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.