ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ GREEK REBELS: CARVING METAL TUNES

Επικροτώντας την προσπάθεια του Greekrebels αναδημοσιεύουμε το κάλεσμα που κάνει σε μουσικούς να συμμετέχουν στην συλλογή που ετοιμάζει.

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου τους: “Αγαπητοί μας αναγνώστες,

Κατά το παρελθόν το Greekrebels.gr πραγματοποίησε την κυκλοφορία τεσσάρων συλλογών ανά τα χρόνια, τις “Enter The Hellenic Metal Rebellion” (2005), “Carving Metal Tunes Vol. 1 & 2” (2011) &  “Carving Metal Tunes Vol. 3” (2012). Σε αυτές φιλοξενήθηκαν συνολικά 79 σχήματα της εγχώριας σκηνής. Όλες αυτές οι κυκλοφορίες είναι δωρεάν προς λήψη εδώ.

Σκοπός μας είναι να επιστρέψει πλέον μετά από πολλά χρόνια απουσίας η συλλογή αυτή, συγκεντρώνοντας σε αυτήν κάποιες από τις καλύτερες μπάντες ή solo καλλιτέχνες εκεί έξω.

Προσκαλούμε λοιπόν όσα σχήματα ή solo καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας εδώ ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook, βάζοντας ως θέμα Carving Metal Tunes Vol.4”. Οι διαθέσιμες θέσεις θα είναι μεταξύ 12 -15, ανάλογα με την χρονική διάρκεια του κάθε κομματιού που θα δηλωθεί από το ενδιαφερόμενο σχήμα. Και αυτή η συλλογή, όπως και οι προηγούμενες, θα είναι για δωρεάν λήψη.

Εκτιμώμενη Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Μέσα – Τέλη Απριλίου 2020

Μετά τιμής,

Greek Rebels.gr Team

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία και ωραίες μουσικές να προκύψουν από αυτό!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.