ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ DARK TRANQUILITY

Τα νέα τους μέλη ανακοίνωσαν στις κιθάρες οι DARK TRANQUILLITY!

Μετά την αποχώρηση του ιδρυτικού μέλους Niklas Sundin πριν λίγες μέρες οι κιθαρίστες που τους συνόδευαν στις περιοδείες από το 2017 Chris Amott (ex-ARCH ENEMY) και Johan Reinholdz (ANDROMEDA) γίνονται τα νέα τους μέλη.

Οι δύο μουσικοί θα ηχογραφήσουν για πρώτη φορά με τους DARK TRANQUILLITY για το άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο τραγουδιστής της μπάντας Mikael Stanne έκανε την ανακοίνωση μέσα από τα social media της μπάντας. Όπως γράφει:

“Ένας νέος κύκλος ξεκινά…Σήμερα είναι η πρώτη μέρα ηχογραφήσεων του νέου άλμπουμ. Σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να διοχετεύσουμε την σύγχυση, το φόβο και το άγχος μας στη μουσική και τους στίχους. Η απομόνωση είναι ένα δυνατό κίνητρο και είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στο να κάνουμε αυτό το άλμπουμ το καλύτερο που μπορεί να γίνει.

Μαζί μας αυτή τη φορά έχουμε δύο φανταστικούς μουσικούς με τους οποίους περιοδεύουμε εδώ και καιρό και τώρα έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε ως επίσημα μέλη των DARK TRANQUILLITY: Chris Amott και Johan Reinholdz. Έχουν αποδειχθεί απίστευτες προσθήκες στις ζωντανές μας εμφανίσεις και τώρα ανυπομωνούμε να ακούσουμε την συλλογική τους μουσικότητα και ικανότητα στο τελικό αποτέλεσμα του άλμπουμ. Μείνετε συντονισμένοι και θα σας ενημερώνουμε για την πρόοδο των ηχογραφήσεων και μείνετε ασφαλείς!”

DARK TRANQUILLITY νέο lineup :

Mikael Stanne – Vocals
Anders Jivarp – Drums
Martin Brändström – Keyboards
Anders Iwers – Bass
Johan Reinholdz – Guitar
Chris Amott – Guitar

https://www.youtube.com/watch?v=MoxhOrw2DmU

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.