ΝΕΟ ΑΛΠΟΥΜ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ THE CULT

Σύμφωνα με δηλώσεις του Billy Duffy η θρυλική μπάντα των The Cult είναι σε δημιουργική περίοδο.

Όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο THE ALARM και τον Mike Peters που αυτό τον καιρό παρουσιάζει το “The Big Night In“, όταν το ρώτησε εαν ετοιμάζουν νέα μουσική μέσα στην καραντίνα:  “Έχω ετοιμάσει κάποια riff. Με τους THE CULT, είμαστε στη διαδικασία προετοιμασίας νέου άλμπουμ. Έχουμε ήδη ένα παραγωγό που βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανίακαι δουλεύει πάνω σε αυτό. Είναι σε εξέλιξη τώρα και ετοίμασα κάποια τραγούδια, πιθανότατα όχι όσα θα μπορούσα. Οι ιδέες είτε έρχονται είτε όχι,” όπως εξήγησε. “Δεν κάθομαι να γράψω με το ζόρι. Ξέρω οτι κάποιοι συνθέτες ή μουσικοί έχουν ένα πολύ πειθαρχημένο πρόγραμμα- με ώρες μπροστά στην γραφομηχανή παίρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.”

Για μένα απλά παίζω μέχρι να το νιώσω και εαν πάρω αυτή την ενέργεια, τσούπ βγαίνει ένα μικρό riff. Και είναι κυριολεκτικά τόσο απλό. Μου έρχεται η ιδέα- είναι σχεδόν σα μια φαγούρα που πρέπει να ξύσεις και βγαίνει και το ηχογραφώ. Και είναι έτσι εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, οπότε μάλλον είμαι σε αυτή την ηλικία που δεν πρόκειται να αλλάξω συνήθειες.”

https://www.youtube.com/watch?v=zAbJgcxyGNs&feature=youtu.be

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.