“ΟΙ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ DNA ΤΩΝ METALLICA” ΛΕΕΙ Ο LARS ULRICH

Κατα τη διάρκεια εμφάνισής του την Τετάρτη 29 Ιουλίου στο SiriusXM’s “Trunk Nation With Eddie Trunk”, ο Lars Ulrich μίλησε για την τάση των METALLICA να διασκευάζουν κλασσικά τραγουδια καλλιτεχνών που αποτελλούν επιρροές τους.

Όπως ανέφερε: “Πρέπει να θυμάστε ότι οι METALLICA ξεκίνησαν ως cover band. Όταν βρεθήκαμε στην Southern California το Φεβρουάριο ή Μάρτιο του 1982 είχαμε μπροστά μας δύο δρόμους. Ο ένας να είσαι διασκευομπάντα και να παίζεις τραγούδια που θεωρούνται bar favorites — να παίζεις δηλαδή τραγούδια όπως το ‘Smoke On The Water’ ή το ‘Ain’t Talkin’ ‘Bout Love’ ή το ‘Rock And Roll All Nite’ ή το ‘Black Dog’. Ο άλλος ήταν να παίζεις τα πάντα, που τότε τα έλεγαν ‘originals’ και έπαιζες τα δικά σου κομμάτια. Εμείς ούτε θέλαμε να βγούμε να παίξουμε ας πούμε μια βραδιά με LED ZEPPELIN και δεν είχαμε και αρκετά τραγούδια για να παίξουμε μόνο δικά μας. Αλλά ήμασταν και λυσσασμένοι να βγούμε να παίξουμε. Οπότε βρήκαμε ένα άλλο τρόπο που ήταν ένας συνδυασμός των δύο. Ήταν διασκευές αλλά τραγούδια που δεν ήξερε κανείς και παίζαμε DIAMOND HEAD, BLITZKRIEG, SAVAGE κλπ. Ταυτόχρονα δουλεύαμε και γράφαμε μουσική στο στούντιο που σιγά σιγά αντικαθιστούσε τις διασκευες. Αλλά όλα αυτά τα τραγούδια έχουν παραμείνει ένα μεγάλο μέρος του ποιοί είμαστε.”

Ολοκληρώνοντας ο Ulrich κατέληξε: “Το να παίζουμε διασκευές θα είναι πάντα μέρος του DNA των METALLICA.”

https://www.youtube.com/watch?v=qPOTEs_yTJo

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.