ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ WWW?

Η διαδικτυακή εκδοχή του Wacken WACKEN WORLD WIDE έχει ήδη ξεκινήσει και σίγουρα είναι η ιδανική εναλλακτική των live που όλοι μας νοσταλγούμε!

Συνδυάζοντας αρχειακό υλικό από προηγούμενες εμφανίσεις, διαδικτυακές συνυπάρξεις αλλά και live εμφανίσεις σε ένα ειδικά διαμορφωμένο virtual stage είναι ότι πιο κοντά σε φεστιβαλ μπορούμε να βιώσουμε σε εποχές πανδημίας. Είδαμε τους Foreigner να παίζουν live καθένας απ’ το σπίτι τους σε συνδυασμό με παλιότερες live εμφανίσεις τους, εμφανίσεις που έχουν γράψει ιστορία στο stage αλλα και τους Beyond The Black και Blind Guardian να εμφανίζονται σε ένα stage που συνδυάζει εικονική πραγματικότητα και την μπάντα. Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής λέγοντας οτι το τελικό αποτέλεσμα έχει μια αμηχανία από τη μεριά της μπάντας μιας και δεν υπάρχει ο παλμός του κοινού που είναι τουλάχιστον κατα τη γνώμη μου δομικό συστατικό της μαγείας της συναυλίας.

Σίγουρα ο ήχος και η εικόνα λόγω του κλειστού στούντιο είναι πολύ καλύτερης ποιότητας από την αναμετάδοση μιας live συναυλίας και η προσπάθεια είναι πραγματικά αξιέπαινη αν μη τη άλλο για τη διάθεση των διοργανωτών να διατηρήσουν ζωντανή τη συνέχεια του φεστιβάλ που εδώ και δύο δεκαετίες αποτελλεί ορόσημο. 

Σήμερα συνεχίζεται με το παρακάτω πρόγραμμα:

16:00   Moderation & Clip Day Teaser & Intro

16:02     Concert Budderside

16:20     Concert  Mister Misery

16:35     Archive Powerwolf

17:45     Archive Judas Priest

18:55     Concert XR Hämatom

20:00     Concert XR Kreator

21:05     Concert XR Sabaton

22:05     Trailer W:O:A 2021

22:15     Archive Motörhead

23:15     Talk Maschine’s Late Night Show

23:35     Concert & Feature Lordi

https://www.youtube.com/watch?v=A2Qe0Hl9jTo

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.