350.000$ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ METALLICA ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ COVID 19

Οι METALLICA με το All Within My Hands προσφέρουν $350,000 σε οργανισμούς που βοηθούν την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19: Feeding America, Direct Relief, Crew Nation, USBG National Charity Foundation και One Final Note.

Αφού σχολίασας κάθε επιλογή οργανισμού πρόσθεσαν «Καθώς η πανδημία του COVID-19 μας έστειλε να βρούμε καταφύγιο στα σπίτια μας οι METALLICA ξεκίνησαν μια σειρά από streaming κάθε Δευτέρα με τα Metallica Mondays’. Κάθε Δευτέραστις 5:00 pm PST (1π.μ. διμή μας ώρα) μεταδίδουν μια συναυλία από το αρχείο τους κατευθείαν στον καναπέ σας μέσω Facebook Live και YouTube. Ήδη έχουν γίνει γενναιόδωρες προσφορές στο AWMH από fans που απολαμβάνουν την εβδομαδιαία σειρά φτάνοντας τα $15,000 και θα συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε χρήματα μέσα από τα εβδομαδιαία μας streams για να  υποστηρίξουμε αυτούς που έχουν πληξεί από τον COVID-19.”

Προσθέτουν οιMETALLICA: “Γνωρίζουμε οτι αυτή είναι η δυσκολότερη περίοδος για πολλούς από εσάς, αλλά αν θέλετε να υποστηρίξετε κάποιο από αυτούς τους οργανισμούς επικοινωνήστε άμεσα. Οι ανάγκες είναι μεγάλου φάσματος και κάθε δολάριο βοηθάει.”

Δείτε παρακάτω τις δύο συναυλίες που έχουν ήδη μεταδώσει και μη ξεχάσετε να συντονιστείτε το βράδυ της Δευτέρας.

Share:

Leave a Reply

Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester