Δεύτερο τραγούδι από το F8 δίνουν στη δημοσιότητα οι Five Finger Death Punch.

Ο τίτλος του “Full Circle”, και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Το όγδοο κατα σειρά άλμπουμ της μπάντας θα κυκλοφορήσει στις 28 Φεβρουαρίου από την Better Noise Music. Οι fans που θα προπαραγγείλουν το άλμπουμ λαμβάνουν αυτόματα ψηφιακά αυτό και το Inside Out που βγήκε στη δημοσιότητα πριν λίγο καιρό.

“F8” track listing:

01. F8
02. Inside Out
03. Full Circle
04. Living The Dream
05. A Little Bit Off
06. Bottom Of The Top
07. To Be Alone
08. Mother May I (Tic Toc)
09. Darkness Settles In
10. This Is War
11. Leave It All Behind
12. Scar Tissue
13. Brighter Side Of Grey
14. Making Monsters (bonus)
15. Death Punch Therapy (bonus)
16. Inside Out (radio edit) (bonus)


Leave a Reply

Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester