VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ILLUSION ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΟΙ SOEN, ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥΣ

Οι Σουηδοί metallers, SOEN, αποκαλύπτουν το συναισθηματικό video clip για το “Illusion” που θα συμπεριλαμβάνεται στο πέμπτο άλμπουμ τους, “Imperial”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Silver Lining Music, στις 29 Ιανουαρίου 2021.

Τα ιδρυτικά μέλη Joel Ekelöf (φωνητικά) και Martin Lopez (drums), μαζί με τους Lars Enok Åhlund (πλήκτρα και κιθάρα), Oleksii “Zlatoyar” Kobel (μπάσο) και Cody Ford (lead κιθάρα), είναι ένας αδιαμφισβήτητος γρίφος για όλα τα θέματα και τα συναισθήματα που μας περιβάλλουν. Το γκρουπ για μία ακόμη φορά έκανε ένα βήμα μπροστά, προκαλώντας τις αντιλήψεις μας για τη ζωή και την ανθρωπότητα με το “Illusion”, μία μπαλάντα που σου κολλά στο μυαλό, μ’ ένα σπαραχτικό μήνυμα που θα μας κάνει όλους να το αναλογιστούμε, αλλά και μ’ ένα ρεφρέν που απογειώνει το τραγούδι.

«Το “Illusion” είναι ένα τραγούδι για την υπευθυνότητα που μοιραζόμαστε. Αν ευχόμαστε να βελτιώσουμε τον κόσμο, πρέπει όλοι μας να κάνουμε αλλαγές», λέει ο Lopez. «Έχει να κάνει με την απογοήτευση του να είσαι αδύναμος αλλά και με την ελπίδα ότι συνειδητοποιείς πως τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν για το καλύτερο, αν σταματούσαμε να κριτικάρουμε ο ένας τον άλλο και να κάνουμε εχθρούς, απλά ακολουθώντας τις ιδέες των πολιτικών και των media».

Ο Ekelöf συμπληρώνει: «δεν μπορούμε απλά να περιμένουμε αυτούς που έχουν τη δύναμη να μας βοηθήσουν, αφού είναι απασχολημένοι να πολεμάει ο ένας τον άλλο για την απληστία και τη δύναμη».

Το video δείχνει την ιστορία ενός πατέρα και της κόρης του στην προσπάθειά τους για επιβίωση σ’ ένα δυστοπικό περιβάλλον.

«Το video του “Illusion”, είναι σχετικό με τους ονειροπόλους», σχολιάζει ο παραγωγός, Daniele Zed Berretta. «Υπάρχουν άνθρωποι που είναι έτοιμοι να χάσουν τα πάντα προκειμένου να ακολουθήσουν τα όνειρά τους με κάθε κόστος. Άλλοι φοβούνται μήπως και τα όνειρά τους γίνουν πραγματικότητα και σταματούν πριν τα πετύχουν, απλά για να συνεχίσουν να ονειρεύονται».

Οι οπαδοί που θέλουν να δουν τους SOEN να παρουσιάζουν το νέο τους υλικό, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το φθινόπωρο, αφού δυστυχώς έπρεπε να αναβληθεί το πρώτο μέρος της Imperial European Tour 2021, εξαιτίας των περιορισμών από την πανδημία. Οι νέες ημερομηνίες θα ξεκινήσουν από το Νοέμβριο του 2021 στο Οντένσε της Δανίας και όλα τα εισιτήρια που είχαν αγοραστεί, ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες. Επίσης έχουν προστεθεί νέες ημερομηνίας στη Δανία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Πολωνία.,

Την παραγωγή του δίσκου, έκανε ο Iñaki Mrconi και το γκρουπ, ενώ την μίξη και το mastering, έκανε ο Kane Churko, που έχει δουλέψει με κολοσσούς της μουσικής όπως ο Ozzy Osbourne και ο Bob Dylan. Το “Imperial”, είναι ο δίσκος που θα κερδίσει κατευθείαν τον ακροατή και με τις πλούσιες λεπτομέρειές του, είναι φτιαγμένος να γίνει ένας κλασικός metal δίσκος της εποχής μας.

Το “Imperial”, θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου 2021 από τη Silver Lining Music σε Digipak CD, βινύλιο, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και σε διάφορα D2C bundles. Για προπαραγγελίες, μπορείτε να πάτε στο https://smarturl.it/SOENIMPERIAL

IMPERIAL Track Listing:

  1. Lumerian
  2. Deceiver
  3. Monarch
  4. Illusion
  5. Antagonist
  6. Modesty
  7. Dissident
  8. Fortune
Share:

Leave a Reply

Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester