ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΕΠΑΝΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ CLAYMAN!

Καλύτερο τρόπο να γιορτάσουν το Clayman δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν οι In Flames, εκτός αν το συνοδεύσουν με μια επετειακή περιοδεία….

Οι Σουηδοί μπαμπάδες του μελωδικού death IN FLAMES γιορτάζουν δύο πολύ σημαντικές επετείους μέσα στο 2020. Η μια είναι τα 30 χρόνια του συγκροτήματος και τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ ορόσημο για τη μπάντα “Clayman“. Προς τιμή αυτής της επετείου η Nuclear Blast Records παρουσιάζει την επετειακή έκδοση του “Clayman“, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Αυγούστου.

Παρακάτω είναι διαθέσιμο και το επανηχογραφημένο πρώτο single, “Clayman (Re-Recorded)“.

Σχετικά με αυτό δήλωσε ο Anders Fridén: “Αυτός ο δίσκος άλλαξε την καριέρα μας με πολλούς τρόπους. Φέτος με τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του έπρεπε να κάνουμε κάτι μεγάλο για τους fans. Το να επιστρέψουμε στο στούντιο για να ξαναηχογραφήσουμε κάποια από τα τραγούδια μας πήγε πίσω στο χρόνο στην πρώτη φορά που τα ηχογραφήσαμε. Κάθε λεπτομέρεια του νέου artwork και όλου του συνοδευτικού υλικού είχε πολύ προσωπική συμμετοχή από εμάς, πάντα με τη σκέψη τι θα ήθελα να δουν περισσότερο οι Jesterheads. Αυτό είναι δικό σας. Σας ευχαριστούμε για τα 20 χρόνια του ‘Clayman’.”

“Clayman 20th Anniversary Edition” track listing:

01. Bullet Ride
02. Pinball Map
03. Only For The Weak
04. …As The Future Repeats Today
05. Square Nothing
06. Clayman
07. Satellites and Astronauts
08. Brush The Dust Away
09. Swim
10. Suburban Me
11. Another Day In Quicksand
12. Themes and Variations in D-Minor (instrumental)
13. Only For The Weak (Re-recorded)
14. Bullet Ride (Re-recorded)
15. Pinball Map (Re-recorded)
16. Clayman (Re-recorded)

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.