ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ALICE COOPER

«Δεν νομίζω να έχω αρνηθεί ποτέ αυτόγραφο ή φωτογραφία» είπε ο λατρεμένος Alice Cooper στη συνέντευξή του στην τραγουδίστρια των Halestorm.

Στις 29 Μαΐου ο Alice Cooper ήταν guest στο We Are Hear’s “Raise Your Horns With Lzzy Hale” — που παρουσιάζει η Lzzy Hale. Μιλώντας για το πως παρά την επιτυχία του παραμένει ταπεινός και προσγειωμένος ο Alice είπε όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο : “Δεν νομίζω να έχω αρνηθεί ποτέ αυτόγραφο ή φωτογραφία σε κάποιον. Μόνο και μόνο γιατί για μένα είναι κομπλιμέντο που θέλουν να τους υπογράψω κάτι. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι αυτοί που μου φέρνουν 7 ίδια άλμπουμ να υπογράψω γιατί ξέρω ότι θέλει να τα πουλήσουν. Αλλά τους ρωτάω από πριν, το κάνεις για να θρέψεις την οικογένεια και τα παιδιά σου με αυτό; Και αν μου πουν ναι λέω εντάξει θα τα υπογράψω.”

«Αλλά ειλικρινά, ας αφήσουμε τον εγωισμό πάνω στη σκηνή,» συνέχισε. «Και όταν βγαίνω έξω δημόσια κάθε μέρα, και η Sheryl και εγώ καταλήγουμε στο mall, σε όποια πόλη και να είμαστε. Φοράω baseball καπελάκι και γυαλιά ηλίου. Αν κάποιος με αναγνωρίσει, θα βγάλω φωτογραφία

https://www.youtube.com/watch?v=VBJHXDF_IL0&feature=youtu.be

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.