ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΣΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ HELLOWEEN

Η σύνθεση του “Pumpkins United” των HELLOWEEN πρόσφατα επέστρεψε στα H.O.M.E. Studios στο Αμβούργο (εκεί που ξεκίνησαν όλα το 1984) για να ετοιμάσουν νέο υλικό.

Χρησιμοποιούν την ίδια κονσόλα που ηχογραφήσαν άλμπουμ όπως το “Master Of The Rings”, “Time Of The Oath” και “Better Than Raw”. Τραγουδιστής ο Michael Kiske και στην κιθάρα ο Kai Hansen. Το άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη θα έχει στην παραγωγή τον Charlie Bauerfeind και τον Dennis Ward, που δηλώνουν πολύ ενθουσιασμένοι με την ποιότητα του υλικού που έχουν να διαχειριστούν από τη  μπάντα.

Παρακάτω είναι διαθέσιμο ένα video update από τον τραγουδιστή των HELLOWEEN Andi Deris στο στούντιο του Mi Sueño Studio στην Τενερίφη της Ισπανίας — όπου ο Andi και ο Michael βάζουν τις τελευταίες πινελιές στα φωνητικά του άλμπουμ.

Share:
Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester
Subscribe to our newsletter !εγγραφείτε για να βλέπετε πρώτοι τα νέα, να ενημερώνεστε για τις εκπομπές κ τους διαγωνισμούς μας.

Αυτό είναι το μοναδικό Newsletter που θέλεις να ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ! Δεν θα σε πρήζουμε χωρίς λόγο και θα φροντίζουμε να μαθαίνεις πρώτα εσύ για τους διαγωνισμούς και τα νέα και τις εκπομπές που ΔΕΝ θέλεις να ΧΑΣΕΙΣ!

This is the one newsletter you WANT to subscribe! We won’t bust your balls for no reason and we’ll make sure you’re the first to know about our contests and the news and radio shows you DON’T want to MISS!

%d bloggers like this: