ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ HELLOWEEN

Τελικά σε ένα χρόνο από τώρα θα δούμε στη χώρα μας τους Helloween.

Όπως εξηγεί η διοργανώτρια εταιρεία High Priority στο σχετικό δελτίο τύπου:

Οι Helloween θέλοντας να προσφέρουν ένα show που θα το απολαύσουν όλοι χωρίς δεύτερες σκέψεις, μεταθέτουν τη συνάντησή τους με όλους τους fans του πλανήτη για το… Future World του 2021!

Όπως λένε και οι ίδιοι “Μια συναυλία των Helloween πρέπει να είναι μια συνάντηση όπου όλοι οι fans θα διασκεδάζουν και θα γιορτάζουν με τη μουσική που όλοι αγαπάμε”.

 Το απίστευτο line up που περιμένουμε λοιπόν, έρχεται το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 στο ΟΑΚΑ, όπου θα φωνάξουμε όλοι μαζί We Want Out, σε ένα από τα μεγαλύτερα metal events που έχουμε δει ποτέ επί ελληνικού εδάφους, με το λυσσαλέο show των Helloween Pumpkins United να αγγίζει τις 2,5 ώρες!

 Πολύ σύντομα θα υπάρξουν νέα και για το υπόλοιπο line up του φεστιβάλ! Μία μέρα πριν την εμφάνιση των National, IDLES & Balthazar στο ΟΑΚΑ, το ίδιο venue θα γίνει το σημείο συνάντησης για κάθε metalhead που περιμένει το μεγάλο αυτό συναυλιακό του απωθημένο!

 Όλοι όσοι επιθυμείτε να τερματίσετε το headbanging μπροστά στο metal stage του AthensRocks, κρατήστε τα εισιτήριά σας μέχρι το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021! Θα περάσει ο καιρός και θα βρεθούμε ξανά εκεί που θέλουμε! Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα εισιτήριά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@highpriority.gr το αργότερο έως την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

https://www.youtube.com/watch?v=6iR4tfWtNvQ&feature=youtu.be

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.