500.000$ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ METALLICA ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

750.000 AUD δωρίζουν οι METALLICA για τις πυρκαγιές στην Αυστραλία

Μετά τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα του Hollywood και οι «δικοί» μας Metallica δώρισαν $750,000 AUD (σχεδόν $516,000) στο NSW Rural Fire Service και την Victoria Country Fire Authority προς ανακούφιση των θυμάτων από τις καταστροφικές φωτιές στην Αυστραλία.

Στην σχετική δήλωση η μπάντα αναφέρει: “Είμαστε ολοκληρωτικά συγκλονισμένοι από τα νέα για τις φωτιές που κατέστρεψαν εκατομμύρια εκτάρια στην Αυστραλία και τις τεράστιες συνέπειες που έχει αυτό στο New South Wales και τη Victoria. Τα καταστροφικά αποτελέσματα και συνέπειες στους κατοίκους, τα ζώα και το περιβάλλον της Αυστραλίας είναι πραγματικά σπαρακτικό. Παρακαλούμε ακολουθήστε το παράδειγμά μας για να κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε. Εμείς μαζί με το ίδρυμα All Within My Hands, δωρίζουμε A$750,000 στην NSW Rural Fire Service και την Country Fire Authority στην Victoria για βοήθεια των προσπαθειών τους. Το NSW RFS είναι η μεγαλύτερη εθελοντική οργάνωση εθελοντών πυροσβεστών του κόσμου και όλα τα ποσά σε αυτή την κατάσταση έκτακτης ανάγκης προωθούνται σε σχετικές υπηρεσίες αλλά και στα θύματα.”

Να αναφέρουμε ότι δωρεές μέχρι σήμερα έχουν κάνει πολλά μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Chris Hemsworth (1.000.000$)

H Pink

Καθώς και οι Nicole Kidman & Keith Urban, αλλά και οι Kylie& Dannii Minogue από $500,000 καθένας τους.

Share:

Leave a Reply

Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester